Local2Local #supportyourlocals

Hommeles Specials doos à 12x33cl van Brouwerij Hommeles

Let op! Alleen speciaal voor consumenten leverbaar in de stad en regio Utrecht.

Brouwerij Hommeles is in 2012 ontstaan uit de liefde voor het bierbrouwen van de Houtenaren Jan Ausems en Kees Volkers en de Schalkwijker Jos Eberson. Het drietal brouwde al sinds 2007 en richtte in eerst in 2011 de Stichting Houtens Brouw Collectief op met het doel de (speciaal)Biercultuur in de provincie Utrecht te bevorderen. In deze stichting zijn ze alle drie naast hun baan nog actief.

Brouwerij Hommeles is ondertussen uitgegroeid tot een full-time baan, uitgevoerd met veel passie, voor Jos Eberson. Onder het motto "Het nuttigen met het aangename verenigen!" worden Hommeles-bieren op basis van eigen recepten gebrouwen, waarbij onder meer producten uit de streek worden gebruikt. Inmiddels verbouwd Hommeles ook eigen hop op de Bijenakker in Odijk die elk jaar samen met een andere Utrechtse brouwerij wordt gebruikt in een vershopbier.

Door de sluiting van de horeca ligt de verkoop bij Jos nagenoeg stil en is hij op zoek naar nieuwe manieren om de consument te bereiken. Daarom schieten wij te hulp en verkopen wij zijn lekkere bieren nu direct aan jou! 

Trakteer jezelf op een doos van de Hommeles Classics of ga op avontuur met de Hommeles Specials, en ondersteun daarmee Jos en zijn unieke lokale brouwerij! "Proef, en ik weet zeker dat je daar geen spijt van zult hebben."

De Specials:

Sunny Afternoon: Een frisse Lentebok, lekker vol van smaak door een procentje alcohol meer (7%). Met een hopbloemige bitterheid, extra body en kleur door de cara mout. Aanvankelijk uitgebracht in de Untapped-serie, wegens succes met een kleine aanpassing opgenomen als vast seizoensbier. 

Hazy Summer: Een laag alcoholische New England IPA (4%). Dit biertype kenmerkt zich door zijn troebele, hazy, uiterlijk en zijn fruitige aroma’s in geur en smaak dankzij het gebruik van uitgelezen hoppen. Perfect voor de warme avonden.

Freshhh: Met de opbrengst van ons eigen hopveld in Odijk, maken we elk jaar, samen met een andere Utrechtse brouwerij, een Utrechts vershopbier. Dit jaar hebben we samen met House of Pint gekozen voor een klassieke Engelse IPA, subtiel gehopt, amberkleurig en mooi vol van smaak. Een najaarsbier met al een beetje voorjaar in de smaak (7%).

Brexit Porter: Het donkere, hoppige bier met 7%  dankt zijn naam aan de porters of ‘dragers’ in Londen, onder wie dit bier sinds de 18e eeuw erg populair was. Door de aanstaande Brexit kwamen we op het idee dit toepasselijke bier te gaan brouwen.

Met een doos Hommeles Specials krijg je 3 flessen per soort, in totaal 12 flessen à 33cl. Let op: omdat onze speciels eenmalig gebrouwen worden kan de inhoud van deze doos soms variëren. 

Prijs per doos van 12 flessen à 33cl.

Jos legt het ook graag nog een keer zelf uit in deze video.

Voedselallergieën
Dit product bevat (mogelijk sporen van) de volgende stoffen en producten:
Glutenbevattende granen (tarwe, rogge, gerst, haver, spelt, khorasantarwe/ kamut)


Over prijs- en productinformatie: Bij Local2Local #supportyourlocals doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk is. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

Op dit moment niet beschikbaar.

Aangeboden door:
Brouwerij Hommeles

EAN13: 8719324444149

Het artikel is toegevoegd aan je winkelwagen

Wil je verder winkelen of ben je klaar en wil je bestellen?

 
Hoe werkt dit?

Deze shop is speciaal voor consumenten in de stad en regio Utrecht gelanceerd om lokale boeren in nood zo goed mogelijk te helpen, als onderdeel van de nationale SupportYourLocals-campagne. De horeca ligt stil en de afzet is gekelderd, de boeren kunnen onze hulp echt goed gebruiken. Wij bezorgen de producten bij je thuis.

 

© 2021 Local2local BV · Algemene voorwaarden · Privacyverklaring · Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW