Local2Local #supportyourlocals

Hommeles Classics doos à 12x33cl van Brouwerij Hommeles

Let op! Alleen speciaal voor consumenten leverbaar in de stad en regio Utrecht.

Brouwerij Hommeles is in 2012 ontstaan uit de liefde voor het bierbrouwen van de Houtenaren Jan Ausems en Kees Volkers en de Schalkwijker Jos Eberson. Het drietal brouwde al sinds 2007 en richtte in eerst in 2011 de Stichting Houtens Brouw Collectief op met het doel de (speciaal)Biercultuur in de provincie Utrecht te bevorderen. In deze stichting zijn ze alle drie naast hun baan nog actief.

Brouwerij Hommeles is ondertussen uitgegroeid tot een full-time baan, uitgevoerd met veel passie, voor Jos Eberson. Onder het motto "Het nuttigen met het aangename verenigen!" worden Hommeles-bieren op basis van eigen recepten gebrouwen, waarbij onder meer producten uit de streek worden gebruikt. Inmiddels verbouwd Hommeles ook eigen hop op de Bijenakker in Odijk die elk jaar samen met een andere Utrechtse brouwerij wordt gebruikt in een vershopbier.

Door de sluiting van de horeca ligt de verkoop bij Jos nagenoeg stil en is hij op zoek naar nieuwe manieren om de consument te bereiken. Daarom schieten wij te hulp en verkopen wij zijn lekkere bieren nu direct aan jou! 

Trakteer jezelf op een doos van de Hommeles Classics of ga op avontuur met de Hommeles Specials, en ondersteun daarmee Jos en zijn unieke lokale brouwerij! "Proef, en ik weet zeker dat je daar geen spijt van zult hebben."

De Classics: 

Vier bieren, dorstlessend en verfrissend, en perfect voor een avond thuis. Met karakteristische smaken van die je vaker wil genieten. 

Gluiperd: Een blond bier van 8% met toevoeging van appel, peer en vlierbessen uit de boomgaarden van 't Goy, een dorpje bij Houten. Een verraderlijk bier, want de frisfruitige smaak maskeert het stevige alcoholpercentage. 

Dorstvlegel: Dit bier heeft zijn oorsprong in Henegouwen, waar het 's zomers werd gedronken door de landarbeiders. Het is een vrij droog bier met een milde hopbitterheid, een heerlijk voorjaarsbier en met 6% niet te zwaar in de alcohol.

Kuitenbijter: Een Engelse Pale Ale, met 6,3% alcohol. Deze blonde doordrinker is met 3 granen en met 3 hoppen gebrouwen voor de fietsstad Houten. De naam is ontleend aan de Schalkwijkse brug, die de brouwers na een avondje lol, regelmatig in de kuiten beet.

Hopdonder: Droog, dorstlessend bier met een stevige en geurige hopsmaak een zogenaamde Farmhouse India Pale Ale. Kenmerkend is het gebruik van Amerikaanse hoppen in combinatie met een saisongist. Het alcoholpercentage is 6%. Een bier dat vooral in de zomermaanden tot zijn recht komt.

Met een doos Hommeles Classics krijg je 3 flessen per soort, in totaal 12 flessen à 33cl.

Prijs per doos van 12 flessen à 33cl.

Jos legt het ook graag nog een keer zelf uit in deze video.

Voedselallergieën
Dit product bevat (mogelijk sporen van) de volgende stoffen en producten:
Glutenbevattende granen (tarwe, rogge, gerst, haver, spelt, khorasantarwe/ kamut)


Over prijs- en productinformatie: Bij Local2Local #supportyourlocals doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk is. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

Op dit moment niet beschikbaar.

Aangeboden door:
Brouwerij Hommeles

EAN13: 8719324444118

Het artikel is toegevoegd aan je winkelwagen

Wil je verder winkelen of ben je klaar en wil je bestellen?

 
Hoe werkt dit?

Deze shop is speciaal voor consumenten in de stad en regio Utrecht gelanceerd om lokale boeren in nood zo goed mogelijk te helpen, als onderdeel van de nationale SupportYourLocals-campagne. De horeca ligt stil en de afzet is gekelderd, de boeren kunnen onze hulp echt goed gebruiken. Wij bezorgen de producten bij je thuis.

 

© 2021 Local2local BV · Algemene voorwaarden · Privacyverklaring · Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW