Consumenten - Local2local #supportyourlocals


Vereniging Flevofood

De Kajuit 2, 8254 KX Dronten  ·  Website · 

Wij zijn een netwerkvereniging van en voor Flevolandse voedselbedrijven. Bedrijven, letterlijk en figuurlijk geworteld in de polder. Onze veelzijdige leden zijn actief in de landbouw, verwerking, logistiek, handel, horeca, catering en retail. Samen vormen we een krachtige regionale voedselketen. De bedrijven binnen de Vereniging Flevofood werken onderling nauw samen en zoeken samenwerkingsverbanden met een groot aantal partners zoals overheden, financiële en kennisinstellingen.

Met het stimuleren van consumptie en productie van FlevoFood, willen wij met elkaar een positieve impact realiseren op de regionale voedseleconomie, het milieu en de relatie tussen producent, afnemer en consument.

Uit noodzaak startte we met vele lokale partners de Flevour box aan het begin van de corona crisis om lokale producenten te steunen. Na zes succesvolle weken, waarin we ruim 1200 boxen verkochten, hebben wij als vereniging FlevoFood ervoor gekozen om de box weer terug op de markt te brengen.

Wil je op de hoogte blijven van alles wat wij aan doen zijn? Kijk voor meer informatie op onze website www.flevofood.com, schrijf je in voor onze nieuwsbrief en word lid!

Assortiment Vereniging Flevofood

Toegevoegd aan winkelwagen

Wil je verder winkelen of ben je klaar en wil je bestellen?

Local2Local BV
Fortweg 9
3992 LX Houten

© 2024 Local2local BV · Algemene voorwaarden · Privacyverklaring · Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW